Telefoonnummer: 053-5743599
  • Centrum voor Tandheelkundige Implantologie

  • Locatie: Haaksbergen

  • Kleine behandeling, groot resultaat

Welkom bij CTI Haaksbergen!

Uw wensen, onze zorg

Uitgangspunt van onze dienstverlening is onze persoonlijke werkwijze. Daarbij werken we volgens een vast principe: één patiënt tegelijk! Zo bent u verzekerd van onze volledige aandacht en zorg.
Wij doen er alles aan u zo veel mogelijk op uw gemak te stellen en aan uw individuele wensen te voldoen. Daarbij kunt u rekenen op kwalitatief hoogwaardige behandelingen en de modernste behandeltechnieken. 
 

Persoonlijk behandelplan

Als u ons centrum voor de eerste keer bezoekt, gaan we samen na welke behandeling het beste bij u past. Dit doen we op basis van een medische- en tandheelkundige vragenlijst. Vervolgens maken we röntgenfoto’s en (indien noodzakelijk) een driedimensionale scan. Na dit intakegesprek volgt een persoonlijk behandelplan met kostenbegroting. Veel kosten worden overigens gedekt door uw zorgverzekeraar. In overleg met u wordt uw tandarts schriftelijk op de hoogte gesteld van uw behandeling bij ons centrum.
 

Onderdeel van NKOI

CTI Haaksbergen is onderdeel van de De Nederlandse Kliniek voor Orale Implantologie (NKOI).
NKOI is een instelling voor de mondzorg gespecialiseerd in orale implantologie. NKOI is sinds de oprichting in 2009 succesvol uitgegroeid en verzorgt inmiddels voor tientallen praktijken de implantologische zorg. Wij doen dit vanuit meer dan twintig vestigingen verspreid over Nederland.

Contact

Centrum Tandheelkundige Implantologie (CTI) Haaksbergen
Twijnerstraat 24
7481 KL  Haaksbergen

Tel: 053-5743599
E-mail: info@nkoi.nl

Openingstijden
Maandag:
9:00 - 12:30
13:00 - 17:00
Dinsdag:
9:00 - 12:30
13:00 - 17:00
Woensdag:
Gesloten
Donderdag:
Gesloten
Vrijdag:
Gesloten
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten
© , CTI Haaksbergen | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd augustus 2022